Badkamermeubels op maat

Wij leveren totaalconcepten voor interieurvormgeving en zorgen er dan ook graag voor dat elke plek in jouw huis of bedrijfspand is voorzien van prachtige op maat gemaakte meubels. Hierbij vergeten wij jouw badkamer zeker niet. Wij kunnen diverse badmeubels geheel naar jouw wensen en ingevingen vervaardigen. Als je je graag professioneel wilt laten adviseren, kun je uiteraard ook bij ons terecht. Voor alle zaken, zoals parfum, cosmetica en andere toebehoren zoeken wij naar op gerichte oplossingen om deze op te kunnen bergen in jouw gewenste badmeubel. Zo denken wij ook na over handige USB poorten en wandcontactdozen waar vandaag de dag steeds meer vraag naar is. Haal het maximale uit jouw badmeubel met onze hulp. Wij zorgen voor het ontwerp, de productie en de leveringen waarbij we te allen tijde een totaaloplossing bieden.

Diverse badkamermeubels naar jouw wens

Bij elk badmeubel zorgen wij ervoor dat de maximale ruimte wordt benut. Wij zorgen voor volledig uittrekbare lades, waarbij je ook bij het achterste flacon kunt. Ook zijn de lades voorzien van het maximale belading aan kilo’s zodat je alle spullen die je gebruikt in de badkamer snel en gemakkelijk kunt opbergen. Wij kunnen onder andere de volgende meubels voor jou vervaardigen:

  • Wasbak (kommen)
  • Wastafel op maat
  • Houten badkamermeubel (fineer) op maat
  • Badkamerkast op maat
  • Spiegels op maat


Wij kunnen naast badmeubels ook zorgen voor de ledverlichting voor jouw spiegel, zodat we het optimale licht kunnen creëren. De toevoeging van een ledlamp zorgt voor extra sfeer in de badkamer. Ook kunnen wij zorgen voor de opzetkommen en de in- of onderbouw waskommen in Himacs of porselein. 

Contact

Wij kunnen badkamermeubels op maat creëren waarmee jij de optimale ruimte in jouw badkamer kunt benutten. Geen enkele uitdaging is P&P te groot. Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan via het nummer: 0546-632360 of het contactformulier. Wij staan jou graag te woord.