INTERIEUR OP MAAT

Op het gebied van het vormgeven van interieur is P&P keuken en interieurvormgeving jouw partner. Wij zijn al ruim 25 jaar actief in deze branche en zetten onze passie, ervaring en kunde graag in om jou te voorzien van het gewenste interieur. Wij kunnen verschillende producten voor jou vervaardigen, waaronder: kledingkasten, tv-meubelen, schuifdeuren en metalen deuren op maat. In het eerste gesprek luisteren wij graag naar jouw wensen zodat wij samen kunnen afstemmen wat voor interieur en welke toepassingen het beste bij jou passen. Er zijn maar weinig dingen die wij niet kunnen. Geen plafond is ons te hoog en geen hoek is ons te schuin, wij zorgen altijd voor een gewenst eindresultaat.

Interieur maatwerk van hoogwaardige kwaliteit

Wij kunnen diverse stijlen en producten voor jou vervaardigen. Hierbij kun je onder andere denken aan inloopkasten met een Hollywood-stijl, sieradenlades en kledingliften. Met de toepassing van een kledinglift kunnen wij ervoor zorgen je nog jaren plezier zult beleven van jouw inloopkast en deze nog jaren mee kan. Interieur is echter meer dan enkel inloopkasten en wij begrijpen dat. We kunnen naar wens ook onder andere op maat gemaakte meubilair vervaardigen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Toiletmeubels
  • Tafels
  • Garderobes 
  • Boekenkasten
  • Complete balies
  • Vergadertafels 
  • Bureaus 


Voor het vervaardigen van de producten maken wij vooral gebruik van decoratief meubelplaat. De meubelplaten kunnen wij aanbieden in verschillende soorten hout en uni kleuren. Ook bieden wij hout, kunststof en HI-MACS aan.

Eigen spuiterij

P&P keuken en interieurvormgeving heeft een eigen spuiterij. Hierdoor zijn wij in staat om alles in eigen hand te houden. Wij kunnen divers spuitwerk verrichten in elke gewenste afwerking, waaronder: zijdeglans, mat of hoogglans. Ook het opnieuw spuiten van meubilair behoort tot de mogelijkheden. Dit kan in elke RAL kleur die er beschikbaar is. Wij zorgen er voor dat jouw meubel weer jaren mee kan. Voor zowel nieuw interieur als nazorg staan wij voor jouw klaar.

Contact

Voor interieur op maat ben je bij P&P keuken en interieurvormgeving aan het juiste adres. Wij kunnen elk product maken en zijn in het bezit van een eigen spuiterij. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen via het nummer: 0546-632360, of via het contactformulier. Wij nodigen jou graag uit in onze showroom.